Відеокарти AMD Radeon RX 7000 вийдуть у другій половині осені

До кінця року ПК-ентузіастів та геймерів чекає чимало цікавих новинок зі світу комп'ютерного «заліза». Ми вже знаємо орієнтовні терміни виходу відеокарт GeForce RTX 40-ї серії, а також настільних процесорів Core 13-го покоління та Ryzen 7000. Тепер стало відомо, коли варто чекати на дебют 3D-прискорювачів AMD RDNA 3-го покоління.

AMD Radeon RX 7000

Згідно з новою інформацією, відеокарти Radeon RX 7000 офіційно вийдуть у період з кінця жовтня до середини листопада. Таким чином AMD протягом двох-трьох місяців встигне оновити асортимент як CPU, так і GPU. Спочатку покупцям буде запропоновано моделі на топовому відеоядрі Navi 31, тобто пристрої класу Radeon RX 7900. Більш доступні відеокарти вийдуть трохи пізніше.

Нагадаємо, що головною особливістю відеокарт Radeon RX 7000-ї серії є використання багаточипових GPU. Компанія AMD вже встигла випробувати такий підхід у прискорювачах для дата-центрів й тепер застосує його в ігрових відеоадаптерах. Прогнозується, що GPU RDNA 3-го покоління наростять продуктивність на ват як мінімум у півтора раза щодо попередників.

AMD Radeon RX 7000

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 14.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: