AMD знижує рекомендовані ціни на відеокарти Radeon RX 6000-ї серії

У рамках підготовки до релізу нового покоління відеокарт компанія AMD знизила рекомендовані ціни 3D-прискорювачів Radeon RX 6000-ї серії. Завдяки такому кроку чипмейкер зможе не тільки ефективніше конкурувати з Nvidia, але й швидше позбутися запасів GPU актуального покоління. Нагадуємо, що реліз відеокарт Radeon RX 7000 з архітектурою RDNA 3 компанія запланувала на третє листопада.

Radeon RX 6000

Оновлений прайс-лист уже почав діяти у великих закордонних магазинах. Залежно від відеокарти розмір знижки становить від 5% до 30%. Наприклад, модель Radeon RX 6900 XT тепер можна придбати за $699, тоді як раніше її рекомендована ціна становила 999 доларів. Інформація про вартість інших карт Radeon RX 6000-ї серії наведена в таблиці.

Radeon RX 6000

У найближчі місяці на нас чекає черговий етап боротьби AMD та Nvidia за гаманці геймерів. «Зелені» вже пообіцяли багаторазовий приріст швидкодії у старших відеокартах GeForce RTX 40-ї серії. Тим часом AMD поки що обмежувалася заявами про щонайменше 50% приріст швидкодії на ват в архітектурі RDNA 3-го покоління. Хто з чипмейкерів запропонує найпродуктивніше рішення, ми дізнаємося після виходу незалежних оглядів.

Джерела:
TechPowerUp
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 41)

Всі новини за 23.09.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: