CES 2022: Intel та AMD оголосили дати прес-конференцій

На початку січня пройде традиційна виставка Consumer Electronics Show (CES), на якій відбудеться безліч анонсів із галузі комп'ютерного «заліза» та споживчої електроніки. Наприклад, на нас чекають пресконференції Intel та AMD. Вони пройдуть одного дня з різницею в кілька годин, а перелік новинок в обох випадках включатиме процесори та графічні прискорювачі.

CES 2022

Презентація AMD у рамках CES 2022 стартує четвертого січня о 17:00 за київським часом. Відповідно до джерел, на ній компанія анонсує гібридні процесори Ryzen 6000 (Rembrandt) на базі 6-нм архітектури Zen 3+ та «майбутні графічні рішення». AMD також обіцяла представити на початку 2022-го настільні процесори Zen 3 з технологією 3D V-Cache, проте поки що важко сказати, чи відбудеться їхній анонс на CES.

У випадку Intel нас чекає розширення модельного ряду процесорів Core 12-го покоління (Alder Lake) та переліку наборів логіки для настільної платформи LGA1700, презентація аналогічних CPU для ноутбуків та дебют мобільних 3D-прискорювачів Arc Alchemist. Відеокарти для настільних ПК, згідно з наявними даними, будуть представлені дещо пізніше. Прес-конференція Intel розпочнеться четвертого січня о 20:00 за Києвом.

Джерело:
CES

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 03.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: