Стартував конкурс Indie Cup Ukraine'22

Розпочалась онлайн-виставка інді-ігор фестивалю Indie Cup Ukraine'22. У рамках заходу на конкурс подано 60 ігор від незалежних українських розробників.

Для широкої аудиторії це шанс зазирнути у майбутнє українських інді-ігор, які створювалися у складних військових умовах. Проєкти можна сортувати за платформою, жанром та стадією розробки. У кожному профілі є інформація про гру та творців, геймплейні відео та скріншоти. 30 ігор із загального списку мають безплатні демо-версії.

Для розробників це можливість заявити про свої проєкти, познайомитись з потенційними видавцями та взяти участь у конкурсі. Ігри, що відповідають критеріям конкурсу, оцінює журі експертів. Переможці отримають відзнаки та призи від партнерів фестивалю. У журі попередніх сезонів Indie Cup залучалися експерти компаній Rockstar, Blizzard Entertainment, CD-Project Red, Ubisoft, Devolver, Fellow Traveller, NVIDIA, Unreal Engine, Chucklefish, Larian та багатьох інших, а також популярні Twitch- і YouTube-інфлюенсери.

Indie Cup Ukraine'22 — це благодійний фестиваль. До 22 грудня на сайті конкурсу міжнародна та українська аудиторія Indie Cup може пожертвувати гроші на ряд ініціатив на підтримку України. Вже зібрано кошти на розвідувальний дрон для 93-го ОМБр ЗСУ «Холодний Яр», що захищає місто Бахмут. Наразі йде збір на вантажівку для доставки до Миколаєва чистої питної води, а також на чотири зарядні станції для військових на харківському напрямку.

Всі новини за 28.11.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: