Перезапуск Alone in the Dark та інші ігри THQ Nordic Showcase

Вчора компанія THQ Nordic провела масштабну презентацію своїх ігор, показавши багато цікавих проєктів. Головним анонсом став перезапуск легендарної серії Alone in the Dark.

Перші ігри цієї франшизи вважаються прабатьком жанру survival horror. Була спроба реанімувати серію у 2008 році — та версія Alone In The Dark вийшла сучасною та видовищною, але надзвичайно кривою та незручною. Після цього кооперативний шутер Alone in the Dark: Illumination остаточно поховав франшизу. Тепер серію повністю перезапустять. Нова гра стане переосмислення оригінальної трилогії 90-х років, занурюючи нас в атмосферу готичного американського півдня 20-х років минулого століття.

Гравців порадували новим трейлером Gothic. Це ремейк легендарної рольової гри, що створюється студією Alkimia Interactive.

Незабаром вийде гумористичний екшен Destroy All Humans 2! — Reprobed, у якому інопланетянин Кріпто продовжить весело та з вогником завойовувати Землю.

Анонсовано гру Space for Sale про освоєння далекої планети, видобуток ресурсів та побудову баз. На тлі подібних проєктів гру виділяє атмосфера мультфільму.

Показали ігровий процес тактичної гри Jagged Alliance 3, яку можна охарактеризувати як «XCOM про найманців».

На презентації показали середньовічну RTS The Valiant.

Tempest Rising — ще одна стратегія, але тепер у фантастичному жанрі з деяким закосом під брутальність Gears of War.

Показали ігровий процес Knights of Honor 2: Sovereign – глобальної стратегії у стилі Total War.

Показали новий трейлер гарної пригодницької гри Outcast 2: A New Beginning.

Анонсована гоночна гра Wreckreation з шаленими трасами та трюками.

І це не єдиний проєкт про перегони та трюки, що створюється під крилом видавця THQ Nordic. Інша студія займається розробкою Stuntfest World Tour - гра зі стилістики ближче до серії FlatOut.

Найближчим часом у продаж надійде симулятор полювання Way of the Hunter. Новий трейлер демонструє гарні краєвиди та великі відкриті простори. Гра доступна у Steam з 16 серпня.

Завершилася презентація THQ Nordic демонстрацією нової гри про Губку Боба – Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake.

Обговорити в форумі (коментарів: 25)