Розробники PUBG працюють над масштабною RPG

Корейська компанія Krafton, відома як розробник королівської битви PUBG: Battlegrounds, активно працює над масштабною рольовою грою під кодовою назвою Project Windless. Проєкт анонсовано ще у 2021 році, але тепер з'явилися перші концепт-арти.

Гра створюється в жанрі темного фентезі за мотивами корейського роману Ендо Лі «Птах, який п'є сльози». Книга здобула популярність завдяки складному сюжету, де є несподівані зради та неоднозначні вчинки, що робить фентезійний світ з елементами корейського фольклору більш живим та правдивим. Частково це нагадує суворий світ «Відьмака», й самі автори проєкту прямо говорять про такі аналогії.

Події книг розвиваються у світі, де є сусідами вигадані антропоморфні створення. На ілюстраціях ми спостерігаємо дивних істот, але особливо виділяється бойовий півень.

Над візуальним дизайном працюють артдиректор Krafton Кван Джей Со (Kwang Jae Son) та відомий художник Єн Маккейг (Iain McCaig), який працював над франшизами «Зоряні війни» та «Гаррі Поттер».

У планах Krafton масштабна медіафраншиза, яка в майбутньому може вийти за межі ігрового напрямку. Krafton працює над анімаційним серіалом за мотивами PUBG, та в разі успіху нової гри будуть аналогічні продукти у світі Project Windless.

Офіційний сайт Project Windless.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)