CD Projekt RED обіцяє випустити покращену версію The Witcher 3: Wild Hunt до кінця року

CD Projekt RED з нагоди семиріччя The Witcher 3: Wild Hunt оголосила терміни виходу оновленої версії рольового екшену. Нагадаємо, що спочатку реліз був запланований на другий квартал цього року, але минулого місяця поляки вирішили відкласти його на невизначений час. Тепер як орієнтовні терміни виходу next-gen версії The Witcher 3: Wild Hunt вказується четвертий квартал 2022-го.

Детальний список нововведень CD Projekt поки що тримає в секреті. Відомо, що гра отримає низку візуальних та технічних покращень для консолей нинішнього покоління, у тому числі ефекти на базі трасування променів, а також DLC за мотивами серіалу The Witcher від Netflix. Само собою, аналогічне оновлення готується The Witcher 3: Wild Hunt на персональних комп'ютерах.

Що стосується причин, які змусили CD Projekt RED почекати з релізом оновленого «Відьмака», то неофіційні джерела вказують на розірвання контрактів із Saber Interactive. Робота над покращеною версією The Witcher 3: Wild Hunt велася її російським підрозділом, проте на тлі подій останніх місяців поляки вирішили завершити проєкт власними силами.

Джерело:
Twitter

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 20.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: