Чутки: Bloober Team працює над ремейком Silent Hill 2

Дедалі більше чуток про відродження серії Silent Hill. На днях ми писали, що інсайдер Dusk Golem злив скриншоти з білда нової гри версії 2020 року. Він же стверджує, що в розробці знаходиться відразу три або чотири проєкти Silent Hill. Твердження цього інсайдера мають певну вагу, оскільки він раніше відзначався точними чутками про Resident Evil Village. Тепер до нього приєднався блогер Nate the Hate — за його даними над однією з ігор працює відома польська студія Bloober Team, і це ремейк Silent Hill 2.

Тут варто зазначити, що минулого року Konami та Bloober Team офіційно оголосили про співпрацю. Очевидно, що ця студія є найкращим кандидатом на відродження легендарної серії. За плечима Bloober Team вже багато відомих представників жанру (Layers of fear, Observer, Blair Witch і The Medium), які щодо сюрреалізму та психологічного символізму не поступаються напруженню японських хорорів. Що стосується Silent Hill 2, то гра вважається найкращою в серії. Головний герой Джеймс Сандерленд отримує листа від померлої дружини, в якому вона запрошує його приїхати в маленьке містечко Сайлент Хілл, де вони колись провели час. Тут герою доведеться зіткнутися з моторошними паранормальними кошмарами, які є проявом його підсвідомості та приглушеного почуття провини. Саме друга частина зробила серію культовою. Вона запам'яталася гравцям не лише глибокою психологічною історією, а й привабливою музикою Акіри Ямаокі, який пізніше створив ще багато чудових композицій для продовжень.

Ремейк другої частини зміг повернути серії популярність напередодні виходу інших проєктів. У версії від Bloober Team будуть перероблені головоломки та нові кінцівки. Про візуальне виконання можна не хвилюватися. Ігри Balir Witch та The Medium показали, що польські розробники вміють створювати страшні історії із передовою графікою.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 16.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: