Microsoft додає ШІ-бот у Bing та Edge для мобільних платформ

Два тижні тому компанія Microsoft представила оновлений пошуковик Bing із вбудованим помічником на основі штучного інтелекту, аналогічного ChatGPT. Тепер компанія оголосила про появу такого чат-бота у мобільних версіях додатків Bing та Edge. Попередні версії цих програм вже доступні на платформах iOS та Android.

За статистикою, 64% запитів припадає на мобільні телефони. Тому інтеграція чат-бота в мобільні додатки розширить можливості користувачів для простішого доступу до інформації. Наприклад, якщо ви плануєте поїздку, чат-бот дасть поради, що відвідати, прокладе маршрут та надасть дані для бронювання житла. Можливості чат-бота в мобільній версії ідентичні його функціям у десктопному пошуковику.

Також чат-бот з ШІ буде інтегрований у Skype. Його можна буде додавати до групових чатів, щоб ШІ давав відповіді для всіх співрозмовників. Наприклад, бот може озвучити пропозиції щодо подорожі, дані про погоду під час поїздки та знайти цікаві події у найближчих місцях. Відповідь може бути представлена у вигляді маркерів, у простій короткій формі або у вигляді докладного тексту. Чат-бот розуміє та вміє перекладати понад 100 мов. У майбутньому компанія планує інтегрувати чат-бот додаток для конференцій Microsoft Teams.

Джерело:
Microsoft

Всі новини за 23.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: