Microsoft представила оновлений Bing із вбудованим ChatGPT

Компанія Microsoft запустила нову версію пошукача Bing із вбудованим ChatGPT. Цей чат-бот на базі штучного інтелекту вже наробив багато галасу своїми досягненнями. Тепер він буде доступний як помічник при пошуку.

В оригінальному чат-боті ChatGPT використовується мовна модель OpenAI GPT-3.5, а помічник у Bing використовує GPT-4, що забезпечить ще точніше розуміння запитів користувача та кращу взаємодію з ним. ChatGPT є мультимовним ШІ та підтримує запити на безлічі природних мов.

Тепер у Bing після запиту окрім стандартного списку сайтів у правій частині екрана виводитиметься вікно з відповідями від ШІ та буде можливість почати чат із помічником. Він уміє відповідати на складні запити чи виділяти основні моменти у великій статті. У новому Bing можна вводити запити довжиною до 1000 слів і отримувати розгорнуту відповідь від ШІ. Пріоритетний доступ до чату мають ті користувачі, хто встановив браузер Edge з Bing за замовчуванням основними на ПК. Іншим для початку повноцінного чату з ШІ потрібно почекати в черзі. Також нова функція недоступна без авторизації облікового запису Microsoft. У найближчих планах запуск мобільної версії пошукової системи з чат-ботом.

Зазначимо, що Google працює над аналогічним чат-ботом для пошуковика Bard AI.

Джерело:
The Verge

Обговорити в форумі (коментарів: 62)

Всі новини за 08.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: