Intel Core Ultra 5 115U — найповільніший представник сімейства Meteor Lake

Корпорація Intel найближчим часом доповнить лінійку процесорів Core Ultra (Meteor Lake) моделлю Core Ultra 5 115U. Цей «камінець» був помічений в онлайн-базі тестового пакета Geekbench, а також на офіційному сайті Intel, де наведено його технічні характеристики. Новинка стане найповільнішим процесором сімейства Meteor Lake.

Intel Core Ultra 5 115U

Для Core Ultra 5 115U характерна 8-ядерна/10-потокова конфігурація, тобто в його арсеналі є два P-ядра, чотири E-ядра та пара LP-ядер, розташованих у кристалі із системною логікою. Відзначимо, що це перший процесор Core Ultra з урізаною кількістю E-ядер. Оснащення новинки також включає графічний блок на три Xe-ядра й модуль NPU, який відповідає за прискорення операцій штучного інтелекту. Штатний рівень Processor Base Power становить 15 Вт, параметр Maximum Turbo Power — 57 Вт.

Intel Core Ultra 5 115U

Порівняти характеристики всіх мобільних процесорів Intel Core 100-ї серії можна в таблиці нижче. Щодо пристроїв, обладнаних чипом Intel Core Ultra 5 115U, на цю мить інформації не надходило, проте враховуючи публікацію характеристик нового CPU, їх анонс не забариться.

Intel Core Ultra 5 115U

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 29.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: