Компанія CableMod пропонує безпечний кутовий перехідник 12VHPWR для GeForce RTX 4090

Всі ми чули про проблему з можливим вигорянням роз'єму живлення у флагманських відеокарт Nvidia GeForce RTX 4090. Серед причин — нещільно вставлений кабель і вигин самого кабелю. Якщо першу причину легко усунути, то друга може бути пов'язана з недостатніми габаритами корпусу, коли кабель і перехідник упираються в бічну стінку. І хоча заяв про вигоряння поменшало, проблема повністю не пішла. Нещодавно була інформація про вигорання посиленого адаптера від CableMod, який створений спеціально для уникнення таких проблем.

Тому фахівці CableMod вирішили підійти до проблеми кардинальніше і повністю позбутися фактора вигину. Якщо звичайному адаптеру 12VHWPR потрібно не менше 35 мм збоку, щоб уникнути вигину та можливого порушення контакту всередині роз'ємів, то новому перехіднику потрібно лише 23 мм. Кутова конструкція нового перехідника дозволяє підключати кабель збоку, так щоб він взагалі не вигинався і не вигинав роз'єм на відеокарті.

Новий адаптер буде випускатися в кількох варіантах — для бокового підключення під кутом 90 градусів і під кутом 180 градусів для прокладання кабелю вздовж відеокарти. Також кожен із цих варіантів доступний у двох версіях, щоб зручно розмістити кабель під відеокартою або над нею.

Це дозволить підібрати оптимальний варіант перехідника для конкретної схеми прокладання кабелів усередині свого корпусу. На офіційному сайті вже вказано список моделей GeForce RTX 4090, з якими сумісні перехідники типу A та B.

Перехідник можна буде замовити у будь-якому кольорі. Виробник вже планує 11 кольорів, щоб надати замовнику широкий вибір.

Наприкінці січня CableMod планує надати зразки перехідників для профільних медіа, а в лютому запустити масове виробництво для перших постачань наприкінці Місяця. Орієнтовна ціна 29 доларів.

Компанія пропонує всім зацікавленим споживачам перевірити сумісність, роздрукувавши зразок перехідника на 3D-принтері. Більше інформації та адрес для зворотного зв'язку вказано на офіційному сайті CableMod.

Обговорити в форумі (коментарів: 94)

Всі новини за 23.01.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: