Noctua випустила рамку для захисту процесорів AMD AM5 від надлишків термопасти

Австрійський виробник систем охолодження Noctua повідомив про випуск цікавого аксесуара для власників платформи AM5 — рамки NA-TPG1. Вона покликана запобігти накопиченню термопасти у вирізах теплорозподільної кришки процесорів Ryzen 7000.

Noctua NA-TPG1

«Хоча не можна заперечувати, що нові процесори AMD Ryzen 7000 працюють фантастично, ми виявили, що вирізи з боків теплорозподільника мають властивість притягувати термопасту, яку буває складно зчистити, — розповідає Роланд Моссіг (Roland Mossig), генеральний директор Noctua. — Ось тут-то і вступає в справу наш новий захист від термопасти: це простий, але дуже ефективний інструмент для підтримки чистоти вашого нового процесора Ryzen 7000-ї серії».

Noctua NA-TPG1

Рамка Noctua NA-TPG1 виготовлена з термостійкого полікарбонату та, як наголошує вендор, утворює надійне ущільнення по краях теплорозподільника CPU AM5. Вона буде доступна як самостійний продукт із фірмовими серветками NA-CW1, так і в комплекті з термоінтерфейсами NT-H1 та NT-H2. Рекомендовані ціни новинок наведені нижче:

Обговорити в форумі (коментарів: 41)

Всі новини за 06.10.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: