Опубліковано системні вимоги відеокарт Intel Arc. Підтримуються CPU не старші за Core 10-го покоління

На офіційному сайті Intel було опубліковано системні вимоги відеокарт Arc. Згідно з документом, підтримка 3D-прискорювачів Arc Alchemist обмежена платформами LGA1200 та LGA1700, причому для «оптимальної продуктивності» має бути активна технологія Resizable BAR. Вона, нагадаємо, забезпечує процесору прямий доступ до всієї відеопам'яті графічного адаптера, що позитивно впливає на ігрову швидкодію.

Intel Arc Alchemist

В цей час офіційна підтримка відеокарт Intel Arc A-серії передбачена для комп'ютерів з процесорами не старшими за Comet Lake-S (Core 10-го покоління). Чипмейкер не уточнює, чи працюватимуть графічні адаптери на системах без підтримки Resizable BAR, але обіцяє доповнити перелік сумісних платформ. Відеокартам Intel Arc також знадобиться операційна система Windows 10 версії 20H2 або Windows 11. З усіма вимогами можна ознайомитись за посиланням.

Intel Arc Alchemist

На сьогодні асортимент відеокарт Intel Arc Alchemist представлений лише пристроєм — Arc A380. Ця модель базується на ядрі DG2-128 у конфігурації з вісьма Xe-ядрами (1024 шейдерних процесори) та оснащена шістьма гігабайтами пам'яті GDDR6 з 96-бітним інтерфейсом. Наразі придбати її  можна тільки на території Китаю, проте найближчими місяцями Arc A380 з'явиться і на інших ринках.

Intel Arc Alchemist

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 53)

Всі новини за 17.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: