AMD: відеокарти серії Radeon RX 6000 обходять рішення Nvidia за швидкодією на долар

Минулого тижня компанія AMD вивела на ринок лінійку відеокарт Radeon RX 6x50 XT. Щоб підігріти інтерес до 3D-прискорювачів Navi 2X чипмейкер найближчим часом відновить програму лояльності Raise the Game, забезпечивши покупців безплатними іграми. Також компанія вирішила нагадати, що відеокарти Radeon RX 6000-ї серії обходять «зелених» конкурентів за продуктивністю на долар.

AMD Navi 2X

Відповідну таблицю виклав у Twiiter глава ігрового підрозділу AMD Френк Азор (Frank Azor). Стверджується, що перевага «червоних» відеокарт над рішеннями Nvidia щодо швидкодії на долар досягає 89%, на додачу майже всі моделі виявляються енергоефективнішими. При складанні таблиці AMD взяла найнижчу ціну в магазині Newegg на 10 травня.

AMD против Nvidia

До даних у таблиці є чимало запитань. Зрозуміло, AMD бажає виставити свої продукти у кращому світлі, та результати незалежних джерел напевно відрізнятимуться. Хай там як, активність маркетингового відділу «червоних» підтверджує пожвавлення ринку відеокарт, повернення конкуренції та близьких до MSRP роздрібних цін. Цікаво буде подивитися, чим відповість команда Дженсена Хуанга.

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 17.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: