Гарнітурі Apple AR приписують потужну платформу та ціну понад $2000

Майбутня гарнітура доповненої/віртуальної реальності Apple AR отримає чіп, аналогічний за продуктивністю однокристальній системі M1 Pro. За таку високу обчислювальну потужність доведеться викласти круглу суму: від 2000 доларів або вище.

Цією новиною поділився Марк Гурман із Bloomberg у своєму останньому інформаційному бюлетені Power On. Раніше Гурман заявляв, що гарнітура Apple AR буде дорогою, але тепер озвучив конкретні цифри. Інші аналітики передбачали вартість новинки на рівні $3000.

Apple AR

Чіпи M1 Pro або їх оновлені версії ляжуть в основу гарнітури через розширені графічні можливості. За словами фахівців, цільовими завданнями Apple AR стануть споживання мультимедіа, ігри та спілкування. Серед потенційних комерційних назв пристрої фігурують Apple Sight/iSight, Apple Reality, Apple Vision.

За попередньою інформацією, Apple хотіла випустити свою гарнітуру до кінця 2022 року. Але прототипи мають багато проблем, включаючи перегрів та інтеграцію програмного забезпечення. Повідомляється, що Apple тестує варіант гарнітури AR з вентиляторами, але хоче виключити активну СО із серійних пристроїв для зменшення розмірів та шуму. З урахуванням цих факторів реліз Apple AR може бути перенесено на 2023 рік.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 17.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: