Швидкість завантаження Starlink досягає 400 Мбіт/с у сприятливих умовах

Амбітний проєкт супутникового інтернету Starlink від компанії Space Exploration Technologies Corporation (SpaceX) продовжує активно розвиватися. Наприклад, користувач Reddit зафіксував досить високу швидкість завантаження в 370 Мбіт/с, перебуваючи у туристичній поїздці в Скелястих горах, штат Колорадо.

Starlink

За словами туриста, він став табором на горі Пайкс-Пік на висоті приблизно 2800 м над рівнем моря. Швидкість завантаження становила 370 Мбіт/с, швидкість аплоаду 9,62 Мбіт/с, а пінг від 34 до 36 мс. Під час тестування його дружина дивилася шоу в інтернеті, що могло негативно вплинути на тестування. Крім того, ця людина розповіла, що на вершині Пайкс-Пік (4300 м) зв'язок працював чудово, без подробиць про швидкість.

Starlink
Фото зі Скелястих гір

Кілька тижнів тому інший користувач із Великобританії провів серію тестів після отримання комплекту Starlink. У разі пікове значення швидкості завантаження становило 404,3 Мбіт/с при пінгу 27 мс, тоді як передачі — близько 18,6 Мбіт/с. Як бачимо, інженери SpaceX все ще мають провести серйозну роботу в поліпшенні даного показника.

Якщо вірити сайту Starlink під час введення української адреси, компанія планує розширити спектр послуг у нашому регіоні у 2023 році.

Джерело:
WCCFtech

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

Всі новини за 06.12.2021 [ стрічка ]

Останні огляди: