Мотоциклісти та танки в середньовіччі — вийшов трейлер гри Kingmakers

Студія Redemption Road презентувала трейлер незвичайної гри під назвою Kingmakers. Це суміш жанрів та історичних епох. Гра відправляє нас у середньовічну Англію XV століття періоду кровопролитної Війни Червоної та Білої троянди. Ось тільки ми будемо в ролі сучасного бійця, який одночасно керує загонами на полі бою та бере участь у битві, викошуючи броньованих солдатів з вогнепальної зброї.

У новому трейлері нам демонструють, як герой вривається у бій на мотоциклі та хвацько розстрілює лицарів із дробовика. Також можна спостерігати масове побоїще за участю багатьох солдатів. А під кінець відео на поле бою виїжджає танк, який руйнує будівлі та стріляє по замку.

Автори обіцяють просунуту систему симуляції битв із багатопотоковим ШІ, який керує бійцями. Плюс процедурна анімація для юнітів та просунута фізика. Це має забезпечити неймовірний реалізм битв. Окрім танків та мотоциклів у грі буде доступна й інша техніка, в тому числі позашляховики та гелікоптери. Грати можна одному або втрьох.

Слід зазначити, що при всій своїй амбітності гра виглядає незграбно і хаотично. Але це, ймовірно, найнезвичніша гра, яка вийде у 2024 році.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: