Після оновлення Dragon's Dogma 2 працює швидше, але все ще потребує потужного процесора

Днями компанія Capcom випустила перший патч для гри Dragon's Dogma 2. Ця фентезійна рольова пригода успішно стартувала на всіх ігрових платформах, включно з PC. Але системні вимоги у неї виявилися неадекватно високими, особливо щодо процесора. Ми вже писали, що гра надзвичайно процесорозалежна, і в містах продуктивність падає до низького рівня навіть на топових CPU.

Перше оновлення трохи покращило ситуацію. На сайті DSOGaming зазначають, що статтерів стало набагато менше і гра працює стабільніше. Це не скасовує вимоги до процесора, але продуктивність тепер плавніша та приємніша. Також про позитивні зміни пишуть користувачі Steam та Reddit. Як підтвердження наводиться відеоролик із прогулянкою містом. Автор відео використовує мод з DLSS 3 Frame Generation для максимальних налаштувань графіки у 2560x1440. Тестова конфігурація включає процесор AMD Ryzen 9 7950X3D та відеокарту GeForce RTX 4090. І навіть на такому ПК в місті є падіння до 70 к/с, коли продуктивність упирається в процесор.

Dragon's Dogma 2 отримала високі оцінки від критиків, але відгуки в Steam у неї змішані. І основні претензії стосуються технічних проблем та поганої оптимізації. При цьому гра показує чудовий онлайн. На старті в неї грало одночасно 228 тисяч геймерів, таких результатів не було навіть у надуспішного ремейку Resident Evil 4.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 01.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: