Terminator: Survivors та інші ігри, які показали на Nacon Connect 2024

Французька компанія Nacon провела презентацію Nacon Connect 2024, на якій представила свої нові проєкти, включно з раніше анонсованими та абсолютно новими іграми. Трансляція розпочалася з трейлера Greedfall II: The Dying World, також стало відомо, що гра спочатку стартує у ранньому доступі. Докладніше про Greedfall II ми писали в окремій новині.

Також величезним сюрпризом став трейлер гри Terminator: Survivors. Проєкт анонсували ще два роки тому, але тільки зараз він наближається до стадії запуску. Це виживання у відкритому постапокаліптичному світі, де люди змушені протистояти машинам. Події гри стануть прологом до створення Опору на чолі з Джоном Коннором. При цьому в оповіданні ми побачимо як знайомих персонажів, так і нових героїв.

В Terminator: Survivors буде однокористувацький режим і кооператив. Гра з'явиться у ранньому доступі Steam 24 жовтня.

Також глядачам показали нове відео із демонстрацією ігрового процесу Test Drive Unlimited Solar Crown. Це гра про перегони у відкритому світі. Місце дії — детально відтворений острів та місто Гонконг.

Анонсовано Action/RPG Dragonkin: The Banished у стилі Diablo. Це класична пригода у фентезійному світі з драконами та чудовиськами.

Анонсовано автомобільний симулятор Endurance Motorsport Series про перегони спорткарів. Тут поки що не показано жодного реального кадра із гри. Відомо лише, що вона створюється студією KT Racing, яка відповідала за серію ралійних ігор WRC.

Показали новий трейлер середньовічної рольової гри із тактичними боями Crown Wars: The Black Prince. Вона надійде у продаж 14 березня.

Представлено велике доповнення Avalon для кооперативного «рогалика» Ravenswatch.

Також Nacon нагадала про свої спортивні ігри, які присвячені різним змаганням та видам спорту. У спеціальному трейлері під назвою World of Sports показані шість ігор, які вже вийшли або будуть доступні цього року — Tour de France 2024, Tiebreak, Rugby 24, Pro Cycling Manager 2024, Session: Skate Sim і MXGP.

Одночасно з презентацією в Steam почався розпродаж ігор Nacon, наприклад RoboCop: Rogue City зі знижкою в 40%.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 01.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: