Найбільша ігрова виставка E3 не пройде цього року

Офіційно оголошено про скасування ігрової виставки E3 у 2023 році. Раніше були заяви від багатьох великих компаній про відмову від участі у цьому щорічному заході. З такими заявами виступили Microsoft, Sony, Nintendo, Ubisoft, SEGA, Devolver Digital та інші.

Багато років E3 була головним ігровим заходом світового рівня. Але у 2020-му сталося перше скасування через пандемію COVID-19. Наступного року виставку було проведено у цифровому форматі, а у 2022-му знову скасовано. Цього року вперше після перерви планувався живий захід в офлайн-форматі із презентаціями та конференціями. Виставка мала традиційно пройти в Лос-Анджелесі в період з 13 по 16 червня. Проте ігрові компанії не виявили належного інтересу та організатори вирішили відмовитися від виставки.

При цьому багато видавців оголосили про проведення власних презентацій та ігрових шоу у червні. Також своєрідною альтернативою E3 стає шоу Summer Game Fest, яке відбувається в онлайн-форматі з 2020 року. Тому червень все одно буде багатим на ігрові новини та анонси.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 31.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: