У Dying Light 2 додано технологію DLSS 3

Для гри Dying Light 2: Stay Human вийшло оновлення до версії 1.9.0 з рядом покращень та виправлень. Тепер гра офіційно не прив'язана до DRM-захисту Denuvo. Виправлено безліч дрібних помилок у кооперативному режимі, покращено ragdoll-фізику, інтерфейс та безліч інших нюансів. Заявлено про поліпшення оптимізації для CPU, GPU та DirectX 12. Покращено рендеринг туману, деяких тіней, LOD дерев, ефекти часток та багато іншого.

Додано підтримку Nvidia DLSS 3. Це остання версія інтелектуального масштабування з генерацією кадру, що значно підвищує продуктивність у важких режимах. Технологія працює тільки на новому поколінні відеокарт, куди поки входять три моделі — GeForce RTX 4090, GeForce RTX 4080 і GeForce RTX 4070 Ti.

Точних даних про продуктивність з DLSS 3 у Dying Light 2: Stay Human поки немає. Але судячи з даних Nvidia для Cyberpunk 2077, у 4K з трасуванням очікується підвищення частоти кадрів до трьох разів. На нашому сайті був детальний огляд трасування у грі з тестами у режимах з DLSS 2-ї версії.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 01.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: