Проблемний реліз The Callisto Protocol та плани розробників з розвитку гри

Учора відбувся реліз хорору The Callisto Protocol від творця Dead Space Глена Скофілда. Події гри розвиваються у майбутньому, на космічній в'язниці. Один з ув'язнених стикається з жахливими монстрами біофагами та під час свого протистояння з ними розплутує клубок таємниць.

Багато хто порівнює The Callisto Protocol з Dead Space, але саме цим проєкт і приваблював аудиторію. Після релізу 1 грудня з'явилися перші огляди та відгуки від простих гравців. Критики в основному задоволені грою, її атмосферою та напруженими битвами. Середня оцінка на Metacritic складає 75 балів зі 100. А ось прості гравці серйозно лають комп'ютерну версію. На цей час у Steam переважають негативні відгуки. Головна претензія стосується поганої оптимізації з нестабільною частотою кадрів, фризами, вильотами та іншими проблемами. При цьому нарікання мають як власники GeForce RTX 3060, так і власники GeForce RTX 3080 Ti. Деякі гравці називають бойову систему одноманітною та простішою на тлі Dead Space.

Також розробники розкрили плани підтримки гри аж до літа 2023 року. Нагадаємо, що на старті гра отримала розширене видання Digital Deluxe Edition та сезонну перепустку.

Перше велике оновлення вийде 7 лютого, гра отримає режим підвищеної складності та режим «Нова гра+», які будуть доступні всім гравцям. У рамках сезонного пропуску в лютому можна отримати додаткові скіни та анімації смерті, у березні стартує Contagion bundle з новим режимом та новою картою на виживання, ще пізніше вийде Riot bundle. А влітку обіцяно сюжетне доповнення, теж у рамках сезонної перепустки.

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 02.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: