Rockstar Games підтвердила витік геймплею нової частини Grand Theft Auto

Видавництво Take-Two Interactive дуже оперативно відреагувало на публікацію роликів з геймплеєм ранньої версії Grand Theft Auto 6. Всі відео, відповідна тема на GTAForums та сторінка з фрагментом вихідного коду були видалені на його вимогу. Тепер із заявою виступила сама компанія Rockstar Games, підтвердивши достовірність опублікованих матеріалів.

GTA

З'ясувалося, що невідомий зловмисник отримав доступ до внутрішньої мережі та конфіденційної інформації Rockstar Games. Внаслідок злому у вільному доступі опинилися відео з ігровим процесом наступної частини Grand Theft Auto. На роботі ігрових сервісів Rockstar Games та розробці проєктів цей інцидент відбитися не повинен.

«Ми вкрай розчаровані тим, що подробиці нашої наступної гри ви дізналися саме таким чином. Робота над новою частиною Grand Theft Auto буде продовжуватися, як і планувалося, та ми, як і раніше, прагнемо дати вам, нашим гравцям, пригоду, яка дійсно перевершить ваші очікування. Найближчим часом ми поділимося новою інформацією та, звичайно ж, добре познайомимо вас з наступною грою, як тільки вона буде готова. Ми хочемо подякувати всім за підтримку в цій ситуації», — розповідає Rockstar Games.

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 19.09.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: