На честь свого 50-річчя Atari випустить збірку ретро-ігор Atari 50: The Anniversary Celebration

Компанія Atari відзначає 50-річчя. Це один із піонерів ігрової індустрії та однозначний лідер ринку аж до кризи ігрової індустрії 1983 року. Західному споживачу компанія запам'яталася передовими на той час ігровими консолями. Найуспішнішим пристроєм вважається приставка Atari 2600, продажі якої стартували у далекому 1977 році. Пізніші пристрої вже не мали такого успіху, і в 90-х компанія згорнула виробництво апаратних рішень. Atari також займалася видавничим бізнесом, серед відомих сучасному гравцю проєктів Fahrenheit: Indigo Prophecy та Alone in the Dark 2008 року. Минулого року компанія намагалася повернутися на ринок із ретро-консоллю Atari VCS.

На честь 50-річного ювілею компанія підготувала збірку класичних ретро-ігор Atari 50 The Anniversary Celebration. У це видання входять 90 ігор, що виходили для шести оригінальних консолей Atari, охоплюючи епоху в п'ять десятиліть. Окрім перевидання старих ігор, студія Digital Eclipse створила серію Reimagined — шість нових ігор, які переглядають, змішують і переосмислюють класичні ігри Atari. Всі вони теж входять до Atari 50: The Anniversary Celebration.

Atari 50: The Anniversary Celebration вийде у листопаді на всіх актуальних платформах, включаючи PC, PS5, PS4, Xbox, Nintendo Switch та Atari VCS. У збірки вже є сторінка у Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 30.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: