Warhammer 40,000: Darktide буде підтримувати трасування променів та Nvidia DLSS

Компанія Fatshark на недавньому Summer Game Fest порадувала геймплейним трейлером свого нового проєкту Warhammer 40,000 Darktide. Студія вже відзначилася добротними кооперативними екшенами Vermintide та Vermintide 2 у сетингу середньовічного Warhammer. Ігри отримали визнання з боку фанатів цього всесвіту.

Тепер нас порадують кооперативним «м'ясом» у космічному сетингу Warhammer 40K. Команда гравців протистоятиме силам Хаосу на тлі індустріальних пейзажів міста Тертіум. Гра поєднує рукопашний бій та стрілянину. Буде кілька класів з унікальними навичками. По ходу гри можна покращувати спорядження та змінювати зовнішній вигляд бійця.

Darktide виглядає брутально та соковито, демонструючи хорошу деталізацію та освітлення. Досягти чудової візуалізації допомагає співпраця з компанією Nvidia. Результатом цієї кооперації стала інтеграція трасування променів для системи глобального освітлення RTX Global Illumination (RTXGI) та більш реалістичних віддзеркалень. Також гра підтримуватиме інтелектуальне масштабування Nvidia DLSS для досягнення оптимальної продуктивності. Технологія Nvidia Reflex дозволить зменшити системні затримки для кращої реакції на команди гравця.

Warhammer 40,000: Darktide надійде у продаж 13 вересня. Якщо у вас немає потужного ПК, до гри можна буде долучитись через хмарний сервіс Nvidia GeForce NOW.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 14.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: