Aliens Dark Descent, Witchfire, Routine та інші ігри, які показали на Summer Game Fest 2022

Вчора ввечері відбулося ігрове шоу Summer Game Fest 2022, на якому пройшли презентації нових і раніше анонсованих ігор. Зокрема, було анонсовано перевидання The Last of Us Part I, про яке ми писали окремо.

Захід розпочався з анонсу нового файтингу Street Fighter 6. Гру обіцяють випустити на всіх платформах наступного року.

Фанати «Чужих» незабаром зможуть знову зануритися у знайому атмосферу. Анонсована гра Aliens: Dark Descent. Проєкт створюється студією Tindalos Interactive за допомогою видавництва Focus Entertainment. Це ізометричний екшен, у якому буде менеджмент команди, апгрейди та прокачування. Реліз заплановано на 2023 рік.

Гравцям показали повноцінну демонстрацію сюжетної кампанії Call of Duty: Modern Warfare II. Гра виходить 28 жовтня цього року.

Було представлено геймплейний трейлер шутера Witchfire від студії The Astronauts. Гру незабаром обіцяють випустити в ранній доступ.

Захід Summer Game Fest порадував відразу кількома хорорами. Показали трейлер похмурого атмосферного проєкту у науково-фантастичному сетингу Routine. Гру вперше анонсували у 2010 році, проте лише зараз вона наблизилася до релізу. Музику до гри пише композитор Мік Гордон, відомий за саундтреком DOOM.

Показали розширений трейлер гри The Callisto Protocol, що створюється Гленом Скофілдом, автором Dead Space. Гра надійде у продаж 2 грудня.

Ще один космічний хорор — Fort Solis. Події у грі відбуваються на Марсі, до роботи над проєктом залучені відомі в індустрії актори — Трой Бейкер та Роджер Кларк (Артур Морган RDR 2).

Також анонсовано нову гру серії Layers of Fears від Bloober Team. Проєкт можна назвати рімейком. Це переосмислення серії на базі Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance та Layers of Fear 2 з новим сюжетом та новими ігровими механіками. Гра створюється на рушії Unreal Engine 5 і запропонує гравцям графіку нового покоління із системою освітлення Lumen та трасуванням променів.

Анонсовано пригодницький платформер Flashback 2.

Представлено трейлер тактичної гри Marvel's Midnight Suns від студії Firaxis Games (серія XCOM).

Окремо варто відзначити анонс кумедної Goat Simulator 3. Це продовження несподіваного хіта про козла, що робить різну дичину. Відео пародіює відомий трейлер Dead island 2. Гра стане ексклюзивом магазину Epic Games Store.

Серед інших анонсів конференції — RTS Stormgate від вихідців із Blizzard, музичний шутер Metal: Hellsinger, доповнення The Delicious Last Course для платформера Cuphead та масштабне оновлення Worldslayer для Outriders.

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 10.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: