Норман Рідус підтвердив розробку Death Stranding 2

Надійшло раптове підтвердження про розробку Death Stranding 2. Норман Рідус, який зіграв головного героя в першій частині, в інтерв'ю виданню Leo Edit сказав, що йде запис матеріалу для нової гри.

Жодних офіційних заяв від Kojima Productions та голови студії не було. Ймовірно, вони вважають анонс передчасним і сама гра знаходиться на ранній стадії розробки. За словами Нормана Рідуса, зйомки для першої гри зайняли два-три роки, і це була масштабна робота. Лише нещодавно він розпочав роботу над Death Stranding 2. Звідси можна зробити висновок, що до повноцінного релізу пройде щонайменше два роки.

Оригінальна гра стала знаковим явищем в ігровій індустрії завдяки загадковим трейлерам та незвичайній історії. Хідео Кодзіма представив нам найнезвичайніший постапокаліпсис, який можна було уявити, наповнивши гру філософськими смислами. Але гравці прийняли проєкт неоднозначно, деяким не сподобалася відверта рутина, якою змушували займатися в Death Stranding. Ознайомитись з нашою думкою можна в окремому огляді.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 21.05.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: