Сьогодні виходить гра Vampire: The Masquerade - Swansong

19 травня в реліз виходить гра Vampire: The Masquerade — Swansong від студії Big Bad Wolf. Дані розробники відомі за оригінальним проєктом The Council. Минула гра здобула певну популярність у любителів інтерактивних історій завдяки високій варіативності та незвичній рольовій системі. Для свого жанру гра була дійсно інноваційною.

Судячи з відеороликів, Vampire: The Masquerade — Swansong успадковує всі найкращі риси попередниці. Новий проєкт запропонує варіативність із безліччю варіантів для кожної події у грі. Прикладом такого підходу є інтерактивний трейлер, де ви визначаєте лінію поведінки головного героя.

Гра Vampire: The Masquerade — Swansong заснована на культовій настільній рольовій грі та всесвіті «Світу Темряви». Це містичний трилер про бостонський світ вампірів. Ми приміряємо на себе роль трьох різних персонажів, спостерігаючи за переплетінням їхніх історій. У кожного персонажа свої унікальні вампірські здібності, які можна покращувати по ходу гри.

У Swansong акцент зроблено на наслідках наших дій у розслідуванні та у соціальній взаємодії з персонажами. Це вимагатиме ретельного аналізу ситуації. Гра не про екшен, ігровий процес тримається на маніпуляціях, обмані та скритності.

На цей час Vampire: The Masquerade — Swansong є тимчасовим ексклюзивом Epic Games Store, де гру можна придбати за 639 гривень. Також проєкт доступний на консолях PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One та Nintendo Switch.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)