ChatGPT тепер можна користуватися без реєстрації

Компанія OpenAI вирішила відкрити вільний доступ до чат-бота ChatGPT. Тепер не потрібна реєстрація, достатньо перейти на сайт ChatGPT та розпочати діалог. Але поки в такому режимі ChatGPT працює лише в обраних країнах. Іншим, як і раніше, потрібна реєстрація або VPN.

Для чат-бота без реєстрації компанія запровадила додаткові обмеження безпеки, в тому числі блокування підказок у деяких категоріях. Також у зареєстрованих користувачів буде більше можливостей. А пріоритетний доступ, як і раніше, мають передплатники ChatGPT Plus.

Компанія сподівається додатково розширити аудиторію свого проєкту. За даними OpenAI 100 мільйонів людей у 185 країнах використовують ChatGPT щотижня. У лютому чат-бот відвідало 1,6 мільярда людей, і це досі найпопулярніший чат-бот, попри появу аналогічних продуктів від конкурентів. Нещодавно OpenAI запустила сервіс Voice Engine для клонування голосу. Але найбільш дивовижним продуктом компанії став генеративний ШІ Sora, який створює неймовірно переконливі відеоролики дуже схожі на реальні.

Джерело:
The Verge

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 02.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: