OpenAI запускає платну підписку ChatGPT Plus

Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT від компанії OpenAI набирає популярності. Бот вміє не тільки впевнено підтримувати бесіду на безліч тем, але й генерує якісні тексти та розуміється на програмному коді. ChatGPT вже використовують для перевірки та коригування коду. Відомі випадки коли за допомогою ChatGPT писали дипломні роботи. Також ChatGPT зміг скласти іспити у кількох навчальних закладах у США.

На тлі успіху та вибухового зростання запитів до ChatGPT розробники запускають платну підписку ChatGPT Plus. При оплаті 20 доларів на місяць користувач отримає певні переваги у роботі з чат-ботом. Передплатники отримуватимуть швидший відгук на запити та пріоритетний доступ при максимальному завантаженні мережі. Вони також мають пріоритетний доступ до оновлень та нових функцій. Безплатний доступ до ChatGPT також збережеться.

Платна підписка поки що доступна тільки в США. Але компанія сподівається відкрити цей тарифний план для людей в інших країнах та регіонах у найближчому майбутньому. Розробники кажуть, що преміальний тарифний план допоможе зберегти ChatGPT безплатним для всіх. Також вони вивчають можливості для впровадження дешевших підписок та нових тарифних пакетів для швидкого доступу.

Варто зазначити, що нещодавно Microsoft офіційно оголосила про багатомільярдні інвестиції в OpenAI та розширення співпраці з компанією.

Джерело:
Engadget

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 02.02.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: