Intel готує велике оновлення пакету драйверів для відеокарт Arc Alchemist

Минулого місяця Intel випустила велике оновлення графічного драйвера для відеоадаптерів Arc Alchemist. Воно суттєво покращило продуктивність у популярних іграх на базі API DirectX 9, де новинки поступалися за продуктивністю «червоним» та «зеленим» аналогам. У найближчому майбутньому на власників 3D-прискорювачів Intel Arc A-серії чекає ще одне велике оновлення ПЗ.

Acer Predator BiFrost Arc A770 OC
Acer Predator BiFrost Arc A770 OC

Згідно з інформацією вебресурсу PC Games Hardware, програмісти Intel зараз працюють над масштабним оновленням програмного забезпечення, яке покращить швидкодію відеокарт Arc Alchemist «за всіма напрямками». Закордонні колеги не стали вдаватися до подробиць, зазначивши, що чипмейкер «виявив та усунув» вузьке місце графічного драйвера. Приблизні терміни виходу поновлення, на жаль, теж не називаються.

Що стосується поточного стану справ, то редакція PC Games Hardware підготувала таблицю з даними про сумісність 66 популярних ігор та відеокарт Intel Arc Alchemist. Станом на січень із серйозними проблемами можна зіткнутися лише у кількох із них.

Intel Arc

Обговорити в форумі (коментарів: 12)