Sony сертифікувала адаптер для підключення PlayStation VR2 до ПК

У лютому Sony анонсувала появу підтримки гарнітури віртуальної реальності PlayStation VR2 на персональних комп'ютерах. Спочатку цей пристрій був призначений для роботи виключно з ігровою консоллю PlayStation 5. Однак слабкі продажі VR-гарнітури підштовхнули японську компанію розширити потенційну аудиторію. Sony обіцяла, що можливість використовувати PlayStation VR2 разом із персональними комп'ютерами з'явиться до кінця цього року.

PS VR2

Офіційну сумісність із ПК гарнітура отримає зовсім скоро. Для використання PlayStation VR2 з персональними комп'ютерами знадобиться відповідний адаптер. Він уже пройшов сертифікацію південнокорейським агентством RRA (National Radio Research Agency), отже офіційна презентація не забариться. Ймовірно, Sony оголосить про підтримку ПК на одній з ігрових презентацій. Доречі, ентузіасти вже проводили експерименти щодо підключення PlayStation VR2 до персонального комп'ютера, використовуючи інтерфейс VirtualLink.

Нагадаємо, гарнітура віртуальної реальності PlayStation VR2 надійшла до продажу на початку минулого року. Вона пропонує зображення з роздільною здатністю 2000x2040 пікселів для кожного ока, поле зору 110°, частоту оновлення 120 Гц та підключається через кабель USB Type-C. Рекомендована ціна PS VR2 становить від 550 доларів, що більше, ніж Sony просить за консоль PlayStation 5.

Джерело:
WCCFTech

 
Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 29.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: