Adata представить на Computex 2024 модулі пам'яті LPCAMM2 та портативну ігрову систему XPG NIA

Напередодні відкриття виставки Computex 2024 виробники почали розповідати про продукти, які демонструватимуться на стендах. Зокрема, компанія Adata Technology привезе нові модулі оперативної пам'яті, твердотілі накопичувачі з інтерфейсом PCI-E 4.0 й 5.0, ноутбуки та навіть портативну ігрову систему.

Adata

До своїх найцікавіших продуктів вендор відносить ноутбуки з підтримкою 96 Гбайт оперативної пам'яті та твердотілим сховищем на 24 ТБ (три SSD по 8 Тбайт), модулі пам'яті стандарту LPCAMM2 LPDDR5X-7500 та регістрові планки R-DIMM DDR5-8000 для оверклокерів. На стенді Adata також будуть представлені блоки живлення, готові комп'ютери, периферія, різноманітні модулі ОЗП DDR5 та твердотілі накопичувачі.

Adata

Відвідувачі Computex 2024 також зможуть ознайомитись із портативною ігровою системою Adata XPG NIA. Компанія поки не розкриває ні зовнішній вигляд, ні «начинку» нового пристрою. Однак закордонні колеги припускають, що це може бути продукт іншого OEM-виробника з логотипом Adata. Хай там що, про головні експонати з виставки Computex 2024 ми розповімо в окремих матеріалах.

Adata

Джерела:
Adata
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 29.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: