Оновлені мобільні процесори Intel Raptor Lake увійдуть до лінійки Core 200H

Давно відомо, що цього року корпорація Intel виведе на ринок процесори Arrow Lake. Вони увійдуть до лінійки Core Ultra 200 та використовуватимуться як у настільних комп'ютерах, так і в ноутбуках. Окрім них Intel готує мобільні чипи Lunar Lake з прицілом на максимальну енергоефективність та, за останньою інформацією, ще один «рефреш» Raptor Lake.

Intel

Йдеться про лінійку Raptor Lake-H Refresh для ігрових ноутбуків. Ці чипи вже доступні у складі Core 14-го покоління та з погляду архітектури мало відрізняються від аналогічних CPU Core 13-го покоління. Надалі вони випускатимуться під брендом Core 200H, доповнюючи модельний ряд Core Ultra 200H (Arrow Lake). Таким чином Intel зможе запропонувати рішення для всіх сегментів ринку.

Intel

Справедливо відзначити, що ребрендингом мобільних процесорів також не гидує компанія AMD. В рамках серії Ryzen 7000 вона пропонує чипи на архітектурах Zen 2, Zen 3, Zen 3+ і Zen 4, а недавно випущена лінійка Ryzen 8040 (Hawk Point) є майже повною копією Ryzen 7040 (Phoenix).

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 31.03.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: