Кутові адаптери CableMod 12VHPWR завдали збитків більш ніж на $74 тисячі

У грудні компанія CableMod вирішила відкликати кутові адаптери живлення 12VHPWR. Виробник визнав недосконалість конструкції таких перехідників та пропонує покупцям повну компенсацію коштів. На сайті Комісії з безпеки споживчих товарів США з'явилася сторінка, де розкриваються додаткові подробиці.

CableMod

Всього CableMod отримала 272 скарги на ослаблення, перегрів та розплавлення роз'єму живлення відеокарт, а загальна сума збитків, заподіяних їхнім власникам, склала як мінімум $74,5 тисячі. Вендор пропонує відшкодувати повну вартість перехідника, включно з витратами на доставку, або надати 60 доларів на покупки у фірмовому онлайн-магазині. Це стосується всіх адаптерів 12VHPWR, що були продані в період з лютого по грудень 2023 року.

CableMod

Варто додати, що деякі виробники, зокрема MSI, вважають використання альтернативних перехідників 12VHPWR приводом анулювати гарантію на відеокарту. З огляду на це оптимальним варіантом стане використання адаптерів на PCI-E Power, які входять до комплекту постачання 3D-прискорювача, або відповідного кабелю блоку живлення.

Джерела:
CPSC
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 90)

Всі новини за 09.02.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: