У вересні відбудеться конференція Intel Innovation 2023

Корпорація Intel анонсувала конференцію Innovation 2023. Вона пройде з 19 по 20 вересня в Сан-Хосе та, судячи з попередніх заходів, включатиме анонс низки нових продуктів процесорного гіганта. Нагадуємо, що в рамках Innovation 2022 відбулася презентація настільних чипів Core 13-го покоління (Raptor Lake-S), а також оголошено терміни виходу та вартість топової відеокарти Arc A770.

Intel

«Intel знаходиться на вістрі технологій і того, що відбувається у реальному світі. Ми маємо унікальні можливості для об'єднання галузі та занурення в апаратні та програмні технологічні рішення, які розширюють межі можливого та змінюють світ. Ми приносимо найкраще із галузі, майбутнє технологій та навіть Intel Developer Forum на Intel Innovation 2023», — йдеться в описі конференції.

Найімовірніше, на Intel Innovation 2023 чипмейкер розкриє свіжі подробиці про мобільні процесори Meteor Lake, настільні CPU Raptor Lake Refresh та нові моделі 3D-прискорювачів. Більш детальна інформація стане доступною ближче до початку конференції.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 03.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: