Meta анонсувала автономну VR-гарнітуру Quest 3

Компанія Meta офіційно представила гарнітуру віртуальної реальності Quest 3. Вона стане доступною для покупки цієї осені, а рекомендована ціна пристрою буде починатися з 500-доларової позначки. Відомо, що базова версія VR-гарнітури отримає вбудований накопичувач обсягом 128 Гбайт.

Quest 3

Детальні специфікації автономної VR-гарнітури Meta Quest 3 будуть розкриті на заході Meta Connect, який відбудеться 27 вересня. Зараз компанія оголосила, що пристрій отримає екран з більшою роздільною здатністю, а також потужнішу однокристальну систему Qualcomm щодо Quest 2. Стверджується, що графічна продуктивність зросте більш ніж удвічі.

Quest 3

У Quest 3 була оновлена конструкція маніпуляторів та самої гарнітури, наприклад, оптична система стала на 40% тоншою, що зробило гарнітуру компактнішою і легшою. У передній частині пристрою розміщені здвоєні камери та датчик глибини, а для взаємодії з віртуальними об'єктами не обов'язково використовувати маніпулятори, оскільки гарнітура здатна відстежувати рухи рук користувача.

Більше подробиць про Quest 3, як було сказано вище, стане відомо наприкінці вересня. Разом з анонсом нової гарнітури Meta оголосила про зниження цін на Quest 2. Модель зі 128-гігабайтним накопичувачем коштуватиме від $300, а 256-гігабайтна версія обійдеться мінімум у 350 доларів.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 02.06.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: