Раджа Кодурі залишає Intel заради власного стартапу

Раджа Кодурі (Raja Koduri), напевно, відомий більшості наших читачів. Він багато років працював у компанії AMD на посаді голови підрозділу Radeon Technologies Group та брав участь, серед іншого, в розробці графічних архітектур Polaris та Vega. У 2017 році Раджа пішов з AMD та приєднався до Intel, яка в той час почала активно займатися розробкою дискретних графічних процесорів.

Раджа Кодури

Напередодні стало відомо, що до кінця місяця Раджа Кодурі залишить ряди процесорного гіганта. Про це повідомив генеральний директор Intel Пет Гелсінджер (Pat Gelsinger) у своєму Twitter : «Дякую @RajaXg за ваш великий внесок у технології та архітектуру Intel, особливо у високопродуктивну графіку, які допомогли вивести на ринок три нові лінійки продуктів у 22-му році. Бажаємо вам успіхів у створенні нової компанії з розробки програмного забезпечення навколо генеративного ШІ для ігор, медіа та розваг».

На цей момент не оголошено, хто замінить пана Кодурі на посаді виконавчого віце-президента та головного архітектора графіки Intel. Щодо нового місця роботи, то Раджа обіцяє поділитися інформацією про свій стартап у найближчі тижні.

Обговорити в форумі (коментарів: 57)

Всі новини за 22.03.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: