PowerColor представила відеокарти Radeon RX 7900 XT/XTX у модифікації Hellhound

AIB-партнери AMD продовжують ділитися подробицями про власні варіанти відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX. Компанія PowerColor напередодні презентувала моделі серії Hellhound. Вони розташуються на сходинку нижче новинок лінійки Red Devil, але все ж таки зможуть похвалитися непоганим оснащенням.

PowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX Hellhound

В основі PowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX Hellhound лежить 14-шарова друкована плата з 20-фазним блоком VRM та двома 8-контактними роз'ємами додаткового живлення. За охолодження відеокарт відповідає трислотовий кулер із трьома вентиляторами. З його особливостей вендор відзначає мідну контактну пластину розміром 91 x 89 x 2,6 мм, яка відводить тепло як від GPU Navi 31, так і від мікросхем пам'яті GDDR6. Сам радіатор пронизаний вісьмома 6-мм теплотрубками.

PowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX Hellhound

Частотні характеристики новинок PowerColor, на жаль, поки що не розкриває. Варто додати, що відеокарти отримають дві мікросхеми VGA-UEFI, при цьому одна з них містить прошивку із заводським розгоном. Для вибору передбачено перемикач на торці (OC/Silent). Не обійшлося без світлодіодного підсвічування вентиляторів, щоправда, власникам буде доступний вибір із двох кольорів: синього та фіолетового.

PowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX HellhoundPowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX Hellhound

Нагадуємо, що старт продажів відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX заплановано на 13 грудня. У закордонних магазинах вони будуть доступні за ціною від $899/$999 відповідно.

PowerColor Radeon RX 7900 XT/XTX Hellhound

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 11)