На підході лінійка міні-комп'ютерів Intel NUC 13 Pro

Сімейство комп'ютерів Intel NUC в найближчому майбутньому поповниться лінійкою компактних систем NUC 13 Pro на базі енергоефективних процесорів Core 13-го покоління (Raptor Lake-P). У цих неттопах чипмейкер має намір оновити не лише платформу, але й дизайн корпусу. У Мережі вже є фото одного з прототипів.

Intel NUC 13 Pro

У комп'ютерах Intel NUC 13 Pro процесорний гігант приділить увагу охолодженню «нутрощів». На корпусі пристрою з'явиться більше вентиляційних отворів, що має покращити температурний режим CPU. До речі, схожий сітчастий дизайн компанія Zotac використовує у своїх міні-ПК вже багато років. За живлення неттопа, як і раніше, відповідатиме зовнішній адаптер.

Intel NUC 13 Pro

Що стосується процесорів Intel Raptor Lake-P, то один із представників нового сімейства днями відзначився в базі даних тесту Geekbench. Модель Core i7-1370P оперує 14 ядрами/20 потоками, з чого можна зробити висновок про наявність шести високопродуктивних та восьми енергоефективних ядер. Обсяг L3-кешу дорівнює 24 МБ, а робочі частоти перебувають у діапазоні від 1,9 до 5,0 ГГц.

Intel NUC 13 Pro

Більше подробиць про нові чипи Intel Core 13-го покоління стане відомо під час січневої виставки CES 2023.

Джерело:
FanlessTech

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 01.12.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: