Система рідинного охолодження Bykski B-1080-CEC-X здатна відвести 2000 Вт тепла

Тепловиділення сучасних комп'ютерів постійно зростає. Системи рідинного охолодження стають обов'язковим атрибутом потужних ПК. Новий кулер Bykski здатний охолодити будь-яку систему. Це гігантський пристрій рідинного охолодження у вигляді великого зовнішнього блоку з радіатором на 9 вентиляторів. Габарити такого пристрою 420 x 488 x 138 мм, що можна порівняти з розмірами Midi-Tower корпусів.

Пристрій виконаний у вигляді єдиного блоку. Усередині розташований радіатор, який обдувається 9 вентиляторами діаметром 120 мм, є помпа та резервуар для рідини. Далі користувач сам організує повний контур, використовуючи водоблок під конкретні пристрої. Підключення шлангів здійснюється через стандартні фітинги G1/4.

Радіатор із міді та зі складною сіткою латунних «плавників». Насос прокачує до 700 літрів годину, він настільки потужний, що сам вимагає охолодження та накритий корпусом із радіатором. Для контролю рівня рідини є водяна шкала на передній панелі. Bykski B-1080-CEC-X може розсіювати до 2000 Вт тепла.

Система охолодження Bykski B-1080-CEC-X може застосовуватись для:

  • охолодження сервера;
  • охолодження високопродуктивних ігрових систем;
  • у системах із чотирма графічними прискорювачами;
  • у компактних системах, які не мають внутрішнього простору для монтажу радіатора водяного охолодження.

У японському магазині CoolingLab кулер Bykski продається за ціною 72 356 єн, що приблизно відповідає 525 доларам США.

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 38)