Голова AMD виступить з доповіддю на виставці CES 2023

Останніми роками став традицією виступ генерального директора AMD Лізи Су на виставці споживчої електроніки Consumer Electronics Show (CES). Не стане винятком і CES 2023. Доктор Су виступить з доповіддю у так званий «нульовий день» виставки четвертого січня та розповість про «наступне покоління інновацій у галузі високопродуктивних та адаптивних обчислень».

Лиза Су

«За останні кілька років комп'ютери стали важливою й всепроникною частиною нашого повсякденного життя, допомагаючи кожному з нас адаптувати те, як ми працюємо та вчимося віддалено, зберігаючи при цьому зв'язок та розважаючись. Я дуже рада можливості виступити з основною доповіддю на виставці CES 2023, щоб розповісти про наступне покоління інновацій у галузі високопродуктивних та адаптивних обчислень, а також про продукти, які розширять межі можливого та відіграють важливу роль у вирішенні наших найважливіших завдань», — розповідає голова AMD.

Що стосується продуктів, які AMD має представити на CES 2023, то до їх переліку напевно увійде наступне покоління гібридних процесорів для ноутбуків. Раніше компанія пообіцяла представити на початку 2023-го два сімейства мобільних процесорів Ryzen 7000: Phoenix Point та Dragon Range. Обидві лінійки базуються на мікроархітектурі Zen 4. Ймовірно, AMD також торкнеться теми високопродуктивних серверних чипів та графічних прискорювачів RDNA 3-го покоління.

Джерело:
CES

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 20.09.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: