Один із AIB-партнерів Intel передумав випускати відеокарт Arc A-серії через «проблеми з якістю»

Випуск 3D-прискорювачів Arc Alchemist виявився складнішим завданням, ніж розраховувала Intel, та проходить, м'яко кажучи, зі скрипом. На цей час процесорний гігант вивів на ринок тільки карту початкового рівня Arc A380, хоча спочатку розраховував представити весь модельний ряд у першій половині цього року.

Реліз старших відеокарт Intel Arc A-серії очікується протягом найближчих кількох місяців, але і тут не все гладко. Як повідомляє німецький журналіст Ігор Валлоссек (Igor Wallossek), один із партнерів чипмейкера вирішив зовсім відмовитися від випуску 3D-прискорювачів на GPU Intel через «проблеми з якістю».

Arc A750

Не секрет, що Intel має проблеми з програмним забезпеченням для відеокарт Arc A-серії, проте на цьому приводи для занепокоєння не закінчуються. Раніше в Мережі виринала інформація про архітектурні недоліки GPU Alchemist, які не вдається усунути через графічний драйвер, через що компанія змушена в стислий термін підготувати оновлені версії відеоядер.

Хай там як, Intel не поспішає ділитися розгорнутою інформацією про відеокарти Arc A-серії, тому тим, хто слідкує за ситуацією на ринку дискретних GPU, залишається тільки чекати.

Джерела:
Igor's Lab
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 05.08.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: