Портативна консоль AyaNeo Next II оснащуватиметься графікою Intel Arc та AMD Radeon 6000

У лютому дебютувала портативна консоль AyaNeo Next на базі гібридного процесора AMD Ryzen 7 5800U. Даний пристрій виділяється тим, що має максимальну продуктивність в портативному сегменті, перевершуючи за технічними характеристиками популярну консоль Steam Deck.

Тепер компанія анонсувала новий пристрій AyaNeo Next II. Майбутня консоль буде ще швидше та отримає дискретну графіку. AyaNeo Next II представлена у двох варіантах — буде версія на базі процесора Intel Alder lake з графікою Intel Arc та версія на базі процесора AMD Ryzen 6000 з графікою Radeon 6000. Точні технічні характеристики CPU та GPU поки що не озвучені. Можна припустити, що будуть використовуватися мобільні рішення рівня Arc A350M і Radeon RX 6300M. Не зазначено обсяг оперативної пам'яті та накопичувача NVMe.

На представлених зображеннях можна оцінити дизайн нового продукту. Нова версія буде однозначно більшою за стару (перша AyaNeo Next була компактнішою за Steam Deck). Важливою зміною стала поява двох сенсорних панелей з боків, які доповнюють стандартні елементи керування. Це робить консоль ближче до Steam Deck.

Консоль AyaNeo Next II орієнтована на преміальний сегмент, тому вартість може легко перевалити за 1500 доларів. Офіційна ціна ще не озвучувалася, як і приблизна дата початків продажів.

Джерело:
Videocardz.com

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 30.06.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: