Steam Deck отримає динамічну синхронізацію зі Steam Cloud

Valve повідомила про функцію динамічної синхронізації Steam Cloud, яка буде додана до програмного оснащення ігрової консолі Steam Deck. Вона розвиває ідею хмарних збережень та дозволяє гравцям безперешкодно переходити між ігровими сесіями на консолі та ПК без необхідності виходити з гри на Steam Deck.

Steam Deck

Передбачається, що власники приставки часто переводитимуть Steam Deck в сплячий режим, не виходячи з гри. Їхній прогрес автоматично перенесеться на інший пристрій (ПК, ноутбук або інша консоль) завдяки динамічній синхронізації.

Steam автоматично вивантажить у хмару всі змінені дані щодо ігрових збережень до того, як Steam Deck перейде в режим сну. При виведенні пристрою зі сплячого режиму, сервіс також автоматично завантажить всі зміни в ігрових збереженнях, якщо користувач встиг пограти в іншому місці.

Функція динамічної синхронізації Steam Cloud не є автоматичною та розробникам потрібно вручну включити її у своїх іграх через Steamworks та скористатися новими API. Інструкція міститься в блозі Steamworks.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 25.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: