Biostar готується до випуску материнських плат на чіпсетах Intel 700-ї серії

Тайванська фірма Biostar додала до бази ЄЕК більше десятка плат для наступного покоління процесорів Intel. Йдеться про Z790 Valkyrie, Z790 Racing GTA, Z790-A Silver, B760 GTQ, B760M-Silver, B760 GTN та інші моделі. Всі вони призначені для чіпів Core 13-го покоління під кодовим позначенням Raptor Lake-S, але повинні бути сумісні з нинішнім сімейством Alder Lake-S.

Biostar

Згідно з наявною інформацією, однією з «фішок» Raptor Lake-S стане збільшений обсяг кеш-пам'яті другого та третього рівнів. Крім того, вони вдвічі збільшать кількість малих ядер з 8 до 16 штук. Це призведе до появи 24-ядерних/32-потокових моделей.

Biostar

Що стосується плат з набором логіки Intel 700, то в них має бути реалізована функція Digital Linear Voltage Regulator, що імовірно знижує енергоспоживання процесора до 25%. З урахуванням високої потужності старших Alder Lake-S з гібридною структурою ядер, нова функція дозволить утримати 24-ядерні CPU у розумних межах з нагрівання та споживання.

Після появи новини в закордонних ЗМІ компанія Biostar зв'язалася з ними та повідомила, що 700-а серія плат LGA1700 знаходиться на стадії планування, а наведений список є попереднім.

Джерело:
Videocardz
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 17.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: