Valve обіцяє розпочати постачання консолі Steam Deck у лютому

Valve повідомила, що попри складнощі в індустрії, компанія дотримується плану випуску ігрової портативної консолі Steam Deck у встановлені терміни. За оцінками виробника, відправлення перших пристроїв розпочнеться у другій половині лютого. Очікуваний час виконання замовлення можна переглянути на сторінці продукту в Steam.

Steam Deck

Важливу частину роботи роблять люди, які займаються розвитком програми Steam Deck Verified. Безліч ігор продовжує проходити перевірку на сумісність зі Steam Deck та отримувати відповідну позначку. Тестування торкається чотирьох основних категорій: елементи введення, комфорт ігрового процесу, відображення та системну підтримку. Допомога у перевірці найчастіше надають самі розробники ігор.

Ігрова портативна консоль Steam Deck заснована на замовному APU Van Gogh компанії AMD. Чіп включає чотири ядра Zen 2 на частоті від 2,4 до 3,5 ГГц, графіку RDNA 2-го покоління з 512 потоковими процесорами на частоті до 1,6 ГГц. APU працює в парі з 16 ГБ пам'яті LPDDR5-5500 (пропускна спроможність 88 ГБ/с). За виведення зображення відповідає 7-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів і піковою яскравістю 400 кд/м². Рекомендована вартість приставки становить від $400 до $650 залежно від обсягу та типу накопичувача.

Джерело:
Steam

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 15.01.2022 [ стрічка ]

Останні огляди: