Перший геймплейний трейлер Call of Duty: Black Ops 6

Компанія Activision на Xbox Games Showcase показала трейлер наступної частини Call of Duty з кадрами ігрового процесу. Нова гра під назвою Call of Duty: Black Ops 6 створюється Treyarch та Raven Software, і це буде пряме продовження Black Ops Cold War.

Події гри відбуваються у 90-х роках минулого століття. Холодна війна закінчилася, але світ на порозі нових конфліктів. Судячи з бадьорого трейлера, гра не боїться гострих політичних тем і пропонує черговий закручений шпигунський сюжет. Двохвилинне відео радує видовищними перестрілками, погонями та численними відсиланнями на минулі ігри. І це подається під легендарний трек Firestarter від Prodigy.

Гра запропонує різноманітні місії у різних куточках світу — від південної Європи до Близького Сходу. Також тут будуть спогади з Black Ops 2. А в трейлері з'являються Френк Вудс та Рассел Адлер. Багатокористувацька частина Black Ops 6 створюється Treyarch, на старті гра запропонує 16 нових карт. Ну звичайно у грі буде окремий зомбі-режим.

Реліз Call of Duty: Black Ops 6 заплановано на 25 жовтня. Гра виходить на консолях Xbox Series S/X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 та PC. Також з першого дня вона буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass.

Всі новини за 10.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: