Ubisoft готує другий сезон Skull and Bones та безплатний пробний період

У лютому вийшла багатостраждальна гра Skull and Bones від Ubisoft. Це відомий довгобуд, який постійно змінював концепцію, і в результаті вийшла бліда копія морських битв з Assassin Creed IV Black Flag. У гри погані оцінки від критиків та гравців. При цьому вона стартувала з ціною 70 доларів за базове видання.

Але Ubisoft не кидає гру та продовжує її розвивати. Незабаром у Skull and Bones стартує другий сезон. На честь цієї події випущено трейлер, який презентує нового боса — два потужні кораблі під керівництвом близнюків Хубак. Вони відправлені королівською компанією знищувати піратів в Індійському морі.

Цікаво, що трейлер пропонує просту мальовану анімацію без жодного кадру ігрового процесу. Ймовірно, витрачатися на дорожчий і пафосний ролик в Ubisoft вважають недоцільним.

Окрім босів у оновленій грі обіцяють нового морського монстра, нову зброю, броню та інші предмети. Будуть спеціальні косметичні нагороди та додаткові бонуси. Буде перероблено економічну систему. Сезон стартує наприкінці травня. А в період з 30 травня до 6 червня стартує безплатний доступ, коли до Skull and Bones зможе приєднатися будь-який гравець.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: